Afspraak maken tel. 0166-65 3440 tussen 09.00-10.00 uur

Arie Borst

Ik ben in 1981 afgestudeerd aan de academie voor  fysiotherapie te Den Haag.

Na 8 jaar als zelfstandige in de eerste lijn gewerkt  te hebben, ben ik samen met mijn vrouw Jeannet in 1989 een eigen praktijk gestart in ons toenmalige  woonhuis en sinds 2003 in Medisch Centrum De Smisse.

In 2001 heb ik 3 jaar structurele osteopathie afgerond en de geleerde vaardigheden kan ik goed gebruiken in mijn fysiotherapeutische behandeling.

In 2005 heb ik de opleiding medische fitness aan de Avans Hogeschool afgerond.

Daarnaast heb ik nog diverse andere cursussen gevolgd.

BIG  79033219204

Anne Hage

Ik ben in 2004 afgestudeerd en gelijk in deze praktijk begonnen met werken.  Daarnaast ben ik zeker 20 jaar al verzorgster bij sportteams. Ik vind het een uitdaging om mensen zo snel mogelijk weer fit te krijgen om hun doelen te kunnen behalen van ‘ weer kunnen werken in de tuin’ tot ‘een wedstrijd mee kunnen spelen zonder klachten ‘.

Daarnaast heb de opleiding tot geriatriefysiotherapeut in 2010 afgerond. Hierbij begeleid ik kwetsbare ouderen, die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten met bijvoorbeeld een status na een beroerte, dementie, ziekte van Parkinson of een gebroken heup.

U hoeft daar niet persé oud voor te zijn!

Verder heb ik meerdere cursussen gevolgd, waarvan medische fitness en medical taping er een paar van zijn.

Heeft u een blessure of aandoening? Dan zien we u graag in de praktijk!

BIG  09062263704

Martijn Brooijmans

Ik ben in augustus 2011 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda als fysiotherapeut. Direct hierna kreeg ik de kans om bij fysiotherapie de Smisse aan de slag te gaan.

In de loop der jaren heb ik mijn kennis verbreed en in 2019 heb ik de opleiding tot Master in de oncologische fysiotherapie afgerond. Kortgezegd houdt dit in dat ik mensen begeleid in hun revalidatie tijdens of na een behandeling tegen kanker. Sinds mijn afstuderen ben ik lid van FyNeOn, een netwerk van fysiotherapeuten gespecialiseerd in het werken met mensen met een oncologische aandoening.

Ik hou van de persoonlijke betrokkenheid in mijn vak en probeer de korte lijnen die we in de praktijk hebben zo goed mogelijk te benutten.

Zelf ben ik sportief ingesteld. Ik heb jarenlang gevoetbald in het 1eelftal van VV Vosmeer en loop momenteel regelmatig halve en soms zelfs hele marathons. Verder hou ik er van tijd met mijn gezin door te brengen.

BIG  99914437104

Walther Kerkhofs

Op latere leeftijd heb ik mij omgeschoold tot fysiotherapeut. Dit diploma heb ik behaald in 2013. Na 2 jaar werken in Duitsland ben ik weer in Nederland aan de slag gegaan. Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij fysiopraktijk de Smisse.

Ik vind het fijn en belangrijk om mensen te helpen beter te worden en/of mensen te leren beter om te gaan met hun aandoening / beperkingen. Graag wil ik samen met de patiënten en het team kijken wat er nodig is om te voldoen aan hun hulpvraag.

Mijn expertises zijn massages, dry needling en schouderklachten.

Verder zit ik regelmatig op de wielrenfiets of zwem ik o.a. in het zilte nat.

BIG  69917488704

 

Jeannet Borst

Ik  verzorg in de ochtenduren de administratie van de praktijk.

De kans is groot dat u mij aan de balie treft of aan de telefoon krijgt om een afspraak te maken.

Vergoeding Zorgverzekeraars

—————————————

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat door de verzekering vergoed wordt hangt af van welk pakket u heeft.  Dit kunt u terugvinden in uw polis.

Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basis verzekering.

Chronische aandoeningen die op de lijst Borst vermeld staan worden na de 20e behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Dus de eerste 20 komen uit uw aanvullend pakket.

Heeft u vragen over het aantal vergoedingen? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar.                                                                                   

Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een nota.

 

Eerste  behandeling. (met of zonder verwijzing)

—————————————

Voor uw eerste behandeling neemt u uw identiteitsbewijs mee . 

Tevens  wordt een handdoek geadviseerd.                                                                                                                                                                                                                        

Contact