Afspraak maken tel. 0166-65 3440 tussen 09.00-10.00 uur

Verantwoord bewegen bevordert de gezondheid van lichaam en geest. Het vermindert  onder meer de kans op een hartinfarct, botontkalking, hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en geeft een betere belastbaarheid van het bewegingsapparaat. Het zorgt voor een goede spijsvertering en geeft je een fit en ontspannen gevoel.

Wij bieden u de mogelijkheid om op een actieve, plezierige en verantwoorde manier gezondheidswinst te behalen. Onder voortdurende controle en begeleiding van een fysiotherapeut werkt u in kleine groepen aan een op maat gemaakt trainingsprogramma wat rekening houdt met u persoonlijke doelstellingen en eventuele beperkingen.

Een essentieel onderdeel van het totaalprogramma is de intake. Hierin wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke doelstellingen en uw medische voorgeschiedenis. Getest worden o.a. conditie, spierkracht, bloeddruk en hartslag.

Afhankelijk van doelstelling (zoals b.v. conditieverbetering , revalidatie,  spierkrachttraining,  fitheidbevordering,  vetverbranding), uw leeftijd en de uitkomsten van de intake wordt een op maat gemaakt trainingsprogramma opgesteld.

Voor wie

* Iedereen die op een persoonlijke verantwoorde manier iets aan zijn fitheid wil doen.

* Als vervolg op een fysiotherapeutische behandeling.

* Mensen die nog nooit hebben  gesport.

Vanaf 36€ ( 1 x per week per  maand ) kunt u al in een ongedwongen sfeer vanuit medisch oogpunt aan uw doelstellingen werken.                                                                    

Vergoeding Zorgverzekeraars

—————————————

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat door de verzekering vergoed wordt hangt af van welk pakket u heeft.  Dit kunt u terugvinden in uw polis.

Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basis verzekering.

Chronische aandoeningen die op de lijst Borst vermeld staan worden na de 20e behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Dus de eerste 20 komen uit uw aanvullend pakket.

Heeft u vragen over het aantal vergoedingen? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar.                                                                                   

Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een nota.

 

Eerste  behandeling. (met of zonder verwijzing)

—————————————

Voor uw eerste behandeling neemt u uw identiteitsbewijs mee . 

Tevens  wordt een handdoek geadviseerd.                                                                                                                                                                                                                        

Contact