Afspraak maken tel. 0166-65 3440 tussen 09.00-10.00 uur

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich richt op het houdings- en bewegingsapparaat van de mens. Doormiddel van fysiotherapeutisch handelen worden functies van het houdings- en bewegingsapparaat verbeterd en disfuncties gecorrigeerd om zo de klachten te verminderen.

De fysiotherapeut is de expert op het gebied van het houding- en bewegingsapparaat en behandelt o.a. mensen met knie-, rug-, nek-, of schouderklachten. De behandeling vindt plaats in de praktijk of bij u thuis.

Wanneer u bij ons onder behandeling komt gaan we eerst doormiddel van een intake uw hulpvraag inventariseren. Hierna stellen we samen met u een passend behandelplan op. Tijdens de behandeling proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden bij het herstel.

Vermindering van pijn, het beweeglijker maken van spieren en gewrichten, spierkracht verbeteren, stabiliteit vergroten, beter gebruikmaken van het lichaam is o.a. het doel van de fysiotherapeut.

Daarnaast zorgt de fysiotherapeut voor preventie, advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen.

Fysiotherapie is in de meeste gevallen direct  toegankelijk, dat betekent dat u geen verwijzing van  uw huisarts nodig heeft. De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit uw aanvulllende verzekering.

F

Vergoeding Zorgverzekeraars

—————————————

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat door de verzekering vergoed wordt hangt af van welk pakket u heeft.  Dit kunt u terugvinden in uw polis.

Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basis verzekering.

Chronische aandoeningen die op de lijst Borst vermeld staan worden na de 20e behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Dus de eerste 20 komen uit uw aanvullend pakket.

Heeft u vragen over het aantal vergoedingen? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar.                                                                                   

Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een nota.

 

Eerste  behandeling. (met of zonder verwijzing)

—————————————

Voor uw eerste behandeling neemt u uw identiteitsbewijs mee . 

Tevens  wordt een handdoek geadviseerd.                                                                                                                                                                                                                        

Contact